piątek, 31 maja 2013

Pasty do chleba 2

  1. awokado + sok z cytryny + czosnek
  2. awokado+ cebula + pomidor+ ostra papryka
  3. czerwona fasola + przecier pomidorowy + sok z cytryny do smaku
  4. czarne oliwki + czosnek + sok z cytryny
  5. humus = ciecierzyca +2 łyżki pasta tahini + 2 ząbki czosnek + 2 łyżki sok z cytryny +3 łyzki oliwy+papryka pół łyż+sól+pieprz
  6. bakłażan pieczony + oliwa + czosnek + oliwki zielone
  7. jajko + tunczyk z puszki + odrobina oliwy
  8. tuńczyk+kapary+trochę serka turek figura+sok z cytryny do smaku i przyprawy
  9. żólty ser + czosnek + odrobina majonezu
  10. bieluch + ser plesniowy + orzechy włoskie + gruszka w occie

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz